..... they do deserve a second chance..

Saturday, February 28, 2015

Bundle online

Teringin ke kedai bundle namun kekangan masa,komitmen dan pelbagai macam tanggungjawab merantai? Usah risau kerana kini,pengusaha bundle juga sama seperti anda, pelayar alam maya. Kalau rajin, cara tercepat nak tahu bundle online ialah dengan menekan huruf B.U.N.D L.E online di laman kegeraman ramai GOOGLE. Geram ke gemar?

Sebagai penyokong tegar bundle ni, nah saya listkan beberapa bundleonline yang terkenal di alam maya.  Ada antaranya saya sendiri pernah berurusan dalam jual beli barang (terutamanya handbag). Ternayat mereka ini jujur, tidak pernah lagi saya mengalami masalah barang tidak sampai ke tangan (mintak simpang siurla daripada terkena dengan lanun-lanun online).

1. pArT tiMe bundle 

2. Johairi Store

3. Trip bundle

4. Joe bundle 

5. 6T's Boutique

6. Mixed bundle

7. dOrayakEE Used Clothing

8. Janji Laku

Ehh takkan itu saja bundle online yang ada?Takla memang bukan ini saja yang wujud. Baca balik apa yang saya tulis sebelum ini. Beberapa bundle online yang saya pernah berurusan sebelum ini. Tak beranila saya nak syorkan mana yang saya tidak familiar, tapi kalau nak jugak cuba yang diluar senarai saya ini juga digalakkan.pas tu share comment kat sini ya ;)

Apa tunggu lagi,layarilah bundle online ini sekarang.

No comments: